Arkiv

Sök

torsdag 19 maj 2011

"Guld har sitt pris, Frihet är ovärdelig."Hej! Sitter här i köket och käkar apelsin. Har en innerlig jättestor lust att spela piano, så det gör jag också lite då och då. Jag ångrar så att jag inte fortsatte öva under sommaren och i höstas, för nu när jag vill spela finns inte allt jag lärt mig tidigare kvar. Jag är svindålig på att läsa noter, har alltid spelat mest på gehör. Därför blir det lite komplicerat när jag nu vill uppta mina kunskaper och måste lära mig läsa noter. Men det är roligt.

Citatet som fick agera rubrik till det här inlägget, är det citat som jag håller på och skriver en krönika runt i svenskan. Den hade jag tänkt bli klar med idag också, så jag får blanda notläsandet med lite skrivande. Men jag blir kreativ när jag spelar piano och idéer behövs för att krönikan ska bli så bra och läsvärd som jag vill ha den!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar