Arkiv

Sök

måndag 30 maj 2011

Fjäril vingad syns på haga

Jag erkänner, jag är ganska hög på socker. Och sömnbrist gör sitt det med. Därför blir jag lite lätt flummig på kvällarna. Solen skiner ute och himlen är färgad ljust blå, livet känns ganska bra och jag har inte så mycket kvar i skolan att göra. Om två och en halv vecka har jag gått ut mitt första år i gymnasiet. Känns så himla sjukt! Jag tror att anledningen till att livet känns såpass bra idag är att det gick så bra på matte nationella. Jag trodde att det gick pissdåligt, men i själva verket var jag endas två VG-poäng ifrån ett MVG. Sådant får mig att le.

Eftersom det är så himmelens fint väder så ska jag gå en promenad. Efter det ska jag nog läsa lite tyska innan jag ägnar resten av kvällen åt att göra något ovettigt eller går och lägger mig. Jag bläddrade tillbaka lite i mitt arkiv förut. Förra året vid den här tiden var jag ganska tråkig. Förrförra året vid den här tiden var jag ohyggligt tråkig. Men nu är jag rolig jämt. Det är intressant det där, hähä.

Tror inte att ni förstår hur jättemycket jag gillade och saknar Berlin. Åhh!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar