Arkiv

Sök

måndag 16 maj 2011

Den dröm som alla drömmar drömmer.


Godkväll bloggen! Sitter här i min säng (som vanligt) och prickar av lite punkter från plugglistan. Har skapligt mycket att göra de sista veckorna, herre min gud, vi har något i VARENDA ämne förutom idrott.. Men det är bara att hålla ut och kämpa sig igenom det, för efteråt, den 17 juni belönas man med ett välförtjänt sommarlooooooov. I morse spenderade jag och Lovisa några timmar på gymmet innan skolan och det märks faktiskt nu att jag känner mig piggare, träning ger energi. Känner dock att det vore skönt att komma ut på en liten promenix nu ikväll också... får se när jag bockat av dagens plugg. Nyss kom världens ösregn, kändes riktigt härligt, jag hade helst bara velat hoppa ut och dansa i skuren, men jag stod emot.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar