Arkiv

Sök

onsdag 25 maj 2011

Cööööla

Hey! Jag har inte haft med mig datorn till skolan idag, så därav fick ni inte heller några snygga egofoton under dagen. I morse fick ni ett inlägg i alla fall och då det inte var jag som skapade det, misstänker jag att det kan ha varit någon annan liten filur som vart i farten. Typ Fia-lotta kanske? :)

Just nu sitter jag i köket och dricker coca cola med isbitar, det blåser storm utanför fönstret typ. Men solen skiner. Idag tänker jag göra er häpna och slänga upp en dagens outfit också. Känner för det! Sedan får jag se om jag kanske ska se American History X igen, med Linnea eller om jag ägnar hela min eftermiddag/kväll åt att plugga företagsekonomi och geografi. Fast någon film vill jag se.

2 kommentarer:

  1. fan va gött cöla är, väldigt svårt att sluta dricka alltså! :D
    ja chansar också på att de av fialia haha

    SvaraRadera
  2. haha, ja helt omöjligt att sluta dricka egentligen ;D
    fialotta erkände när vi talades vid i telefon senare den dagen ;)

    SvaraRadera