Arkiv

Sök

lördag 28 maj 2011

28/5-11

Godmorgon, god förmiddag eller god middag! Här chillas det för fullt, det enda jag har gjort hittills idag är att köpa tidning och så fick jag nyss order om att sätta på bastun tills familjen kommer hem. De tillbringar dagen på klassfotboll och hade vädret varit lite härligare, skulle jag nog också följt med. Men nu kunde jag ju stanna hemma och sova istället. Fett mycket skönare!

Som sagt så kommer den här dagen bjuda på bröllop, min morbror är det som ska gifta sig. Åh, det kommer bli så fint, jag älskar att gå på bröllop! Nu ska jag gå och duscha innan jag kanske slänger i mig något som kan liknas vid frukost. Hoppas ni får en fin dag kära vänner!


2 kommentarer:

  1. Låter som en slapp och bra förmiddag! Åh, bröllop vad kul! Jag har bara varit på ett men tyckte det var superfint! Ha en riktigt bra dag då Agnes! Puss!

    SvaraRadera
  2. Ja, det var en så kallad ultimat förmiddag helt enkelt :D bröllopet var jättefint och jag har haft en bra dag. Hoppas din också var fin, puss!

    SvaraRadera