Arkiv

Sök

söndag 6 februari 2011

Sweet home Alabama

Chacha! Har tillbringat hela helgen hos Amanda, därav den något glesa uppdateringen, men förhoppningsvis har ni väl också hittat på något roligt och inte bara suttit och väntat på inlägg på min blogg?! Annars är jag givetvis smickrad, fast ni kanske skulle överväga att typ ta en promenad eller skaffa er några vänner om sådant är fallet. . . Skoja, självklart är det dunderbart om ni tillbringar er lediga tid här i min blogg, om jag inte skrivit något nytt, så testa att gå bakåt i arkivet, där finns det allt en massa totalt misslyckade försök till modebloggning & annat trevligt(tråkigt), så testa det!

Oj vad jag babblar! Hoppas jag kan göra detsamma imorgon när jag ska ha samtal om det mångkulturella Sverige, för fakta finns det inte i överflöd inom mig, om man uttrycker sig så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar