Arkiv

Sök

tisdag 1 februari 2011

Some random punkts!

• Tänk om jorden verkligen skulle gå under 2012... Vad skönt det skulle vara!!
• Det är roligt att reta sina yngre bröder.
• Kakorna jag bakade igår är väldigt goda.
• Har gått skönaste promenaden på länge idag!
• Jag tror att det ringer, men jag har hörlurar på mig, så jag låtsas att jag inte hör något, hähä.
• Imorgon är det onsdag, det ser man fram emot för då är det bara studiepass typ hela dagen.
• Fast vi har även engelska & då ska jag äntligen få träffa vår nya lärare.
• Man blir en aning ledsen när man upptäcker att det inte finns en enda liten droppe (utan att överdriva) nagellacksborttagning kvar, medan man är fast besluten om att gå från mörkblå till röda naglar...
• Jag är en smart tjej, så nu sitter jag här med mina röda naglar. *nöjd*

2 kommentarer:

  1. Jo men det skulle faktiskt vara skönt om världen gick under 2012 haha! Vill äta av din kakor! Promenader är awesome! Ski i telefonen är det viktigt ringer de igen! Onsdagar är bra! Ny lärare vill jag veta allt om imorgon! Hatar när det blir så! Hur bar du dig åt? Tuggade du bort det? ;9 PUSS!

    SvaraRadera
  2. du är så klok hörrudu! :D Tell you everything om den nya läraren, klart du vill ha mina kakor, promenader ÄR awesome, utan att överdriva, Jag rev bort nagellacket, hähä ;) Pussssssss pårej!

    SvaraRadera