Arkiv

Sök

måndag 21 februari 2011

Sleepyhead.

Hej på er!
Jag sitter här i min säng och lyssnar på min nya favoritlåt, som hittas HÄR. Kan verka som en lite jobbig låt till en början, men efter att ha gett den några chanser är den nu min nya drog. Jag blir glad av den, den påminner mig om Österrike och det är ju aldrig fel.

Idag fick vi våra lappar om intresseanmälan till Berlin-resan med tyskagruppen i vår, så jag ska lämna in den imorgon, och sedan är det bara att hålla tummarna för att man kommer med i bussen. Har mycket att se fram emot den här våren, även om första resan redan är avklarad har jag ju både Berlin, påsklov, sommarlov och Brighton att se fram emot! Fast jag ser gärna att det inte kommer alltför fort, det har ju även en förmåga att ta slut så snabbt, så jag har det hellre framför mig ett tag till.

Jag & lillebror Algot när vi roade oss framför web-cam innan middagen en kväll i Österrike!

2 kommentarer:

  1. livet blir lite lättare med saker att se fram emot ändå :) och låten är illgo :) gör söt bild btw ;) puss!

    SvaraRadera
  2. ja, det är ju så! :) visst är den härlig! :D haha, tack, jag ska hälsa algot ;) puss!

    SvaraRadera