Arkiv

Sök

fredag 4 februari 2011

Huvudvärk.

Usch, det är ingen bra dag idag känner jag, ont i foten, sjukt trött och som om det inte vore nog fick jag alldeles nyss en huvudvärk som absolut inte verkar vilja mig väl. Känns ju gött. Fick ställa in kvällens planer på festligheter, känns ju inte alltför roligt, men tyvärr blir det ju så ibland.

Men om cirkus en halvtimma ska jag i alla fall åka och handla med mamma, hårfärg behöver inhandlas, så att jag kan fräscha till min kalufs en aning. Sedan ska kvällen göras en liten aning bättre med tacos & någon bra film, alternativt väldigt tidig sänggång, för att råda bot på min förskräckliga trötthet.

I helgen ska jag träffa Amanda, blir mys! Ha en fin kväll kära ni, puss&kram!

Såhär känner jag för huvudvärken & för att behöva ställa in planer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar