Arkiv

Sök

onsdag 9 februari 2011

Fiskpinnar med mos

Nu har jag ägnat min eftermiddag och hittills av kvällen åt att packa. Är klar med kläderna, eller ja, jag tror att jag är färdig med dem iaf, har även köpt godis & dricka idag, som jag ska ha med i bussen. Gött. Just i detta ögonblick är den stora frågan om jag ska inviga mina nya vita (oanvända) converse i Österrike eller om jag ska spara dem till den svenska våren & köra på mina vita (använda) Adidasskor istället.. Eller om jag helt enkelt bara ska packa ner foppatofflorna och ett par riktigt tjocka strumpor, det löser ju allt lix!

Nä, den här diskussionen får jag ta med mig själv senare, nu ska jag dra till köket och käka mat, för att om cirkus en halvtimma åka och träna med de goaste av de goa!

Pappa var och växlade pengar idag och kom hem med den här sedelbunten. Som ni ser på bilden var det lite oklarheter om vem som egentligen skulle ta hand om pengarna, men vi vet ju alla att det vore bäst om jag får ansvaret, hähä.

2 kommentarer: