Arkiv

Sök

tisdag 22 februari 2011

Fading like a flower

Hej på er mina vänner! Här sitter jag invirad i en filt och skriver på skolarbeten. Skickade alldeles nyss in en uppgift vi fick i svenskan, att skriva en text om "att resa", det är den texten ni kan läsa i mitt förra inlägg. Jag känner mig ganska effektiv faktiskt, hade tänkt bli klar med en analysuppgift om Blood diamond idag också, sedan ska jag lägga in foton från kameran till datorn, så att ni kan få en ordentlig inblick i hur min resa till Österrike var. Låttiteln som fick agera överskrift till detta inlägg, får mig att påminnas väldigt väl om förra onsdagen, härlig kväll!

Näe, nu har jag pausat färdigt här och ska fortsätta vara effektiv istället, hoppas ni haft en riktigt bra dag! Puss&kram!

3 kommentarer:

  1. Effektiv var ordet! Ska ta efter ditt exempel nu (eller försöka iaf) ska bara säga lite "ska bara" först ;) Min dag har varit bra tack! Puss på dig snygging!

    SvaraRadera
  2. haha, "ska bara" brukar förgylla mina kvällar annars, så man får ta chansen att va effektiv när den kommer ;) härligt att höra att din dag varit bra, puss, du är snygg! :*

    SvaraRadera
  3. blood diamond med leornade di caprio? :D vad tyckte du om den? :)

    SvaraRadera