Arkiv

Sök

torsdag 10 februari 2011

En bök, flera böcker.

Klockan är 22:27, jag är inte alls trött, så jag ska nog hinna fixa lite till innan jag går till sängs. Jag har ägnat en del av min kväll åt att försöka få bort ögonfransfärg som skvätt på fönsterkarmen när jag sköljde ur alla saker igårkväll, vilket har bidragit till att jag verkligen fått använda min kreativitet & fantasi. Sminkremover, aceton, margarin, citronsaft, badrumstvätt och vim har legat och grott till sig på fläckarna och som tur var fick jag faktiskt bort det... Eller ja, det var efter att mamma hade kommit med vim, det var alltså inte min idé.

Bilden ovan föreställer vad jag annars gjort ikväll, skypat med Lovisa som chillar lite lätt i pyjamas. Over and out. Puss!!

5 kommentarer:

 1. LOVISAMASTEROFTHEWORLDJOHANSSON10 februari 2011 22:34

  snygg tjej den där, kan man få hennes nummer?

  SvaraRadera
 2. ja eller hur, klart man kan: 070-*******, hähä, skoja bara, ska icke lämna ut ditt nr här :D

  SvaraRadera
 3. LOVISAMASTEROFTHEWORLDJOHANSSON11 februari 2011 13:02

  har för mig att hennes nummer börjar på 073******, men tack för det :D

  SvaraRadera
 4. de ble samma för mig när ja skulle tvätta bort ögonfransfärgen, svätte ner väggen haha de suger, går inte bort, vad är vim för nått?

  SvaraRadera
 5. haha, okej, 073 stämmer nog bra det ;)

  eller hur, helt värdelöst, men tillslut gick det :D vim är ett rengöringsmedel :)

  SvaraRadera