Arkiv

Sök

söndag 20 februari 2011

Depp-söndag

Jaha, här sitter jag i pyjamaströja, mjukisbyxor och skulle egentligen behöva ta en dusch, städa mitt rum och plugga. Men jag vägrar! Jag har depp-dag, ångrar att jag följde med hem från Österrike, tycker att skolan kan ha stängt ett tag till eller att mina väskor åtminstone kan packa upp sig själva. Jag läser en bra bok och har det bra. Funderar på att lägga in bilder i datorn, men nja...

Är lite sugen på att ta en promenad i solen, men eftersom det skulle innebära att jag måste klä på mig kläder, så blev det genast mindre lockande, men vi får väl se hur det går med det.

I Österrike var det vår. Snö i backarna och barmark i dalarna.. Här är det snö överallt, inte konstigt att man blir deprimerad. En vecka går ofantligt fort, för fort. Men jag har haft hur underbart som helst, fint väder, god mat, god dricka, fantastisk skidåkning, härligt sällskap och allt har bara varit hur bra som helst! Så jag är nöjd.

Bilder kommer någon annan dag! Puss på er.


2 kommentarer:

  1. Välkommen hem kära du! Skönt att höra att du haft det fint! Och att du velat stanna där, kan jag förstå! Inte direkt så det är vår här... än! Men cheer up, du får ju trots allt träffa mig igen, eheh! Puss på dig finis!

    SvaraRadera
  2. oh nej, kom jag till dig när du hade en deppsöndag :O du kunde ju schasat iväg mig stumpan!

    SvaraRadera