Arkiv

Sök

måndag 14 februari 2011

Alla ♥-dag!

Idag är det den 14 februari och därmed som vi alla vet alla hjärtans-dag. Jag är tyvärr bortrest, så jag har inte chans att krama om mina älskade vänner irl så att säga, men ett litet inlägg ska jag kosta på dem iaf, hähä.
 

Bilden ovan visar ett armband som jag köpte på Öland i somras, som symboliserar kärleken till Hannah, Ulrike & Sofia. Vi har känt varandra i hur många år som helst, har följts åt genom dagis, mellanstadie och högstadie då vi gått i samma klass. Numera går vi olika linjer på samma gymnasium och träffas i bussen, på helger & åker och tränar tillsammans. Ni är så sablans superbra så det är inte sant, jag är så glad att ni finns (jag vet inte vad jag skulle gjort om inte ni fanns, rättare sagt) och vår vänskap är så otroligt viktig! Kärlek till er!

 H, S & U på midsommar! 

En annan mycket, mycket nära vän jag har är allas vår kära Lovisa! Hon har synts mycket i bloggen, där hon bland annat ätit "disksvamp" och hängts ut till allmän beskådan med sina fina minspel på webcam-foton. Hon får stå ut med mycket den här tjejen, men hon är stark & stencool, så det är ingen fara på taket! 
 Vi har egentligen bara känt varandra i lite drygt ett halvår, sedan vi började i samma klass, men man kan tro att vi känt varandra hela livet.
 ♥ på dig min vän!

Alla andra i min klass SP1D förtjänar också ett stort ♥ denna dag! För att det finns så många goa personer där, och för att ni står ut med mig, haha.


Sedan har jag även en bästis! Amanda heter hon och vi har känt varandra ända sedan den dagen hon föddes, eftersom hon är 9 månader yngre än mig, hähä. Denna tjej har jag umgåtts frekvent med i hela mitt 16-åriga liv & många fler år hoppas jag att det blir. Det här är en sådan vän som jag har lika bra kontakt med om jag träffar henne varje helg, som om vi inte träffas på flera veckor. Vi liksom bara börjar där vi avslutade senast och har alltid så otroligt roligt tillsammans! Älskar dig! ♥


Och så får jag ju för guds skull inte glömma alla andra vänner jag har & alla er bloggläsare! Ni är underbara, fantastiska, fenomenala, speciella och jag tycker om er otroligt mycket! ♥-ligt TACK för att ni finns och förgyller min vardag! Och att ni orkar med mig, jag kan vara riktigt jobbig ibland, hähä. 

Nu ska jag återgå till skidåkandet & semestrandet, hoppas att ni alla får en fin dag! Puss&Kram!♥

3 kommentarer:

  1. LOVISAMASTEROFTHEWORLDJOHANSSON14 februari 2011 11:33

    jäklar vad söt du är! puss på dig käre vän och ha en fantastisk AllaGlassarsDag! ;) <3

    SvaraRadera