Arkiv

Sök

tisdag 22 februari 2011

9 %

Margot har inte jättemycket energi kvar nu, men jag förstår henne, hon har arbetat väl idag! Två texter har jag påbörjat, skrivit klart och skickat in idag, en idé har jag fått medan jag stod och diskade en bränd gryta och bilderna från Österrike har jag lagt in på datorn. Nu försöker jag att byta profilbild på facebook, men det går så otroligt, fruktansvärt apsegt, så jag tror att det är bättre att jag stänger ner här och ger Margot lite ström och vila istället, så får ni se foton imorgon. Låter inte det finemang? Jo, jag tycker det med!

Imorgon väntar plugg typ hela dagen i och med studiepass och på kvällen blir det träningen med de bästa! Nu byter jag ut macbooken mot en annan book och går till sängs. Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar