Arkiv

Sök

torsdag 20 januari 2011

Unga entreprenörer.

Jag, Lovisa och Philip alldeles nyss på företagsekonomin. Vi fick i uppgift att hitta på en företagsidé som vi ska skriva affärsplan om. Så vi har sett ungefär lika studiga ut som ovan hela eftermiddagen, hähä. Annars sitter jag och Lovisa nu nere i Kafé Klara helt själva, jag ska till polisstation och fixa pass, och Lovisa väntar på sin buss. Dagen har bjudit på filmskapande i svenskan, varm oboy på samhällskunskapen och en väldans massa skratt. Men jag är så satans trött nu, så en säng nu skulle inte sitta fel. Fredag imorgon känns inte alls fel!

2 kommentarer:

  1. låter som en alright dag detta! Och ja, ni ser verkligen ut som jättestud, heh! Hare fäst, FREDAG, puss!

    SvaraRadera
  2. jo, förutom att jag varit lite off, så har den varit helt ok! :) och stud var vi ;) Puss pårej!

    SvaraRadera