Arkiv

Sök

torsdag 6 januari 2011

Torsdag 6 januari!

God förmiddag! Jag har precis käkat frukost, och hamnade nu under täcket en stund till, för att uppdatera mig med vad som hänt i världen (läs: på facebook), och blogga lite. Min moster med familj är här, och har sovit här i natt, och igårkväll var vi hos en annan familj och åt middag, eftersom det var trettondagsafton. Jag ska alldeles strax ta tag i mina morgonrutiner, och sedan kanske det vore en idé att städa lite, eftersom det vankas partey imorgon!

Förövrigt måste jag ju också passa på att säga detta, när det för en gångs skull i mitt liv inträffar...: Jag är sugen på att TRÄNA! (försöker övertala mamma om att ett springband är en oerhört bra investering, så att jag kan springa lite när jag vill och slipper kalla luftrör, snö och jobbigheter som finns utomhus)

NU: tvätta ansiktet, släppa ut och borsta igenom håret, sminka mig och klä på mig kläder!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar