Arkiv

Sök

tisdag 18 januari 2011

Snabb i vändningarna!

Hoho, här sitter jag och är helt stört trött vid köksbordet och funderar på om Gustav Vasa kanske skulle vilja stoppa upp något nånstans.. Eller nä, jag är faktiskt ganska lycklig, för jag har med mamma hjälp, alldeles nyss beställt hem några av pyjamasarna jag visade förut. Så skönt när det blir gjort, utan att man behöver gå omkring och tänka på det och fundera så himla mycket. Så om några veckor får jag ett litet paket, och vem gillar inte paket liksom?! :)

Annars blir det typ min favoritmat till kvällsmat, korv med pommes i ugn, och så en massa ketchup och senap på det sen. Lovely!

 Nu ska jag stänga ner här och hjälpa till lite istället, och efter maten vore det nog bra om jag börjar närma mig slutet på min uppsats, eftersom den ska lämnas in på fredag, och tyvärr har jag annat att syssla med också. Hoppas ni haft en bra dag! Pussisar!

Trött tjej, svårt att vara pigg efter att ha haft boxercise på idrotten, vilket var kul men jobbigt!

2 kommentarer:

  1. alla gillar paket, dum fråga! skoja :D

    SvaraRadera
  2. haha, nej, det finns säkert någon liten filur som inte gillar paket ;)

    SvaraRadera