Arkiv

Sök

tisdag 11 januari 2011

Sådärja!

Nu kör vi igång igen! Igår tog jag en liten paus från att blogga, och ägnade istället dagen åt att öppna paket, låta familjen och min klass sjunga för mig och äta chokladmoussetårta, för att fira att jag fyllde 16 år. Löste även en liten konflikt och skrev över gamla anteckningar från trasiga kollegieblock till ett dokument på datorn. Just det var kanske inte sådär överdrivet rolig sysselsättning men det var skönt att få det gjort. Så köpte jag mig ett nytt block igår, och så kör vi igång en gång för alla, och tar tag i mina studier.

Fick också reda på igår att vi ska åka till Berlin med tyskan i vecka 13, illgött!

Nu ska vi snart ha svenska, vi höres!

2 kommentarer:

  1. Bloggpaus är bra, framförallt på sin födelsedag! :3 Just det, jag skulle också ha sjungit (sjungt?) för dig ju :o Jo, vissa saker är tråkigare än andra men de är lika viktiga ändå! Berlin är awesome :) Pusshej finis!

    SvaraRadera
  2. Ja, det kändes bra faktiskt! :) Och, jag kan se framför mig när du sjunger, det är jättefint, tack så mycket! :D

    Ja, det är så sant, det var skönt att få det gjort! och Berlin känns inte helt fel nejj! :D Puss

    SvaraRadera