Arkiv

Sök

tisdag 11 januari 2011

Nuså!

Jag har ju som tidigare nämnt, några små men ack så viktiga nyårslöften för i år.

Det ena är att jag ska bli stark, jag ska träna och få bra kondition. Jag satte igång med detta målet i söndags, då jag och mamma var på friskis och körde gympa. Idag gymmade vi på idrotten i skolan, och jag kämpade så hårt jag bara kunde! Och såhär ska det fortsätta, imorgon ska jag nog köra ett pass på korpen, och på söndag ska jag och pappa spela tennis. Jag vill absolut inte gå ner i vikt, och sluta äta godis och sånt skit, utan bara bli starkare. Lika bra att sätta fart på det, så jag ser lite resultat!

Det andra är att jag ska lägga mer tid & energi på skolarbete och mindre vid facebook. Detta har jag också startat direkt med, i skolan har jag kämpat ordentligt för att verkligen lyssna, anteckna och vara effektiv och produktiv hela lektionerna. Dessutom har jag nu som mål att verkligen hitta de tekniker som passar mig när det gäller att plugga. Jag tror på det här med att göra en "to do"-lista, så att jag kan kryssa för saker när de är klara. Detta löftet har jag för att jag behöver ha det, och för att det finns en stor risk att jag blir besviken på mig själv, om jag inte ens har försökt nå de betyg jag strävar efter. Så detta har jag också börjat direkt med.

Mitt tredje mål (och mest utspridda) är att jag ska ha ett riktigt sablars roligt 2011! På alla plan, jag ska ha roligt med mina kompisar, jag ska resa en hel del (Österrike, Berlin, Brighton), jag ska roa mig på en massa olika sätt helt enkelt. Jag tror även att om de två övre målen funkar bra (att jag tränar och sköter skolan), då kommer även jag bli en gladare människa (går det? haha), jag tror det hänger ihop liksom! :)

Så ja, detta är mina 3 stora mål inför 2011, och jag SKA nå dem!

 Förut när jag satt och väntade på bussen.

1 kommentar: