Arkiv

Sök

lördag 29 januari 2011

lördag den 29 januari 2011

Halloj på er! Visst känns det lite knäppt att det inte ens gått en månad på det nya året än? Jag som tycker det går så fort, men icke, vi har inte ens tagit oss igenom de 31 första av årets dagar. Men snart. Snart är det februari.

Just nu sitter jag nerbäddad i mitt mysiga ljusrosa bäddset, med min vita älskling i knät och funderar på om man kanske skulle gå upp och göra något av den här dagen också. . . Familjen kom nyss hem från stan, så jag kanske skulle hoppa ner i duschen och käka frukost, innan de börjar laga lunch, för visst måste ni väl hålla med mig om att det känns väldigt avigt att börja dagen med lunchmat?!

I alla fall, mitt rum behöver städas och jag behöver duschas, så jag får väl slita mig härifrån trots att det känns som att jag skulle kunna stanna några timmar till i sängen. Vi hörs la senare skulle ja tro!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar