Arkiv

Sök

lördag 15 januari 2011

Lördag 15/1-11

Godmorgon! Igår var jag på filmkväll med några kompisar, trevligt värre måste jag säga att det var! Och nu sitter jag här och väntar på maaaaaat, så jävla hungrig är jag... Vad dagen har att erbjuda vet jag inte riktigt, tror vi ska till farfar på fika, och så hoppas jag innerligt att vi kan åka förbi elgiganten och kika in ett erbjudande som jag kanske är lite intresserad av, hähä.

Nu ska jag gå och käka, vi hörs mina vänner!

3 kommentarer:

 1. det var riktigt trevligt och den bilden är gör snygg! puss! :*

  SvaraRadera
 2. kan inte säga mer än vad ja redan sagt på fejjan, skitful modell fast avsevärt proffsig fotograf, gillar bilden..! (a)

  SvaraRadera
 3. U: japp, de vare, och tack, puss!

  KOSSA: haha, tack så mycket du! ;)

  SvaraRadera