Arkiv

Sök

fredag 28 januari 2011

Jag känner mig själv.

Kan bara konstatera att jag känner mig själv rätt så väl, i förra inlägget skrev jag ju att jag var så fasansfullt trött att jag snart skulle somna och det gjorde jag också. Jag la ner huvudet på bänken, men musik i öronen och läste en text om laviner, men efter inte alltför många minuter hade jag istället somnat. En 30-minuters-powernap i klassrummet, inte dåligt det, haha!

När jag kom hem hamnade jag vid köksbordet med några kakor och snart hade jag tänkt sätta mig på mitt golv och pyssla litegrann. Kvällen bjuder väl förmodligen på handboll, ännu mer pysslande och kanske någon bra film.

2 kommentarer:

  1. hahaha sova i klassrummet agnes, måste vara en first timer ändå? ;) pusspårej för det :*

    SvaraRadera
  2. hähä, jo ja det var en first timer det, men illgött ju! ;) pusspuss!

    SvaraRadera