Arkiv

Sök

tisdag 25 januari 2011

Jag gillar verkligen att prata med mig själv!

Jag har ägnat 20 minuter av min kväll åt att läsa in en "sammanfattning" av matten inför i morgon, så att jag kan sitta och lyssna på den nu.. Kul bara att jag mest sitter och nynnar på den här inspelningen, väldigt lärorikt att lyssna på känner jag! ;)

Nä, nu ska jag titta på en film och sedan sova, så att jag åtminstone vaknar på rätt sida tomorrow, tror att det kan vara en väldigt bra början för att det där sablars provet ska funka. Så nu ska jag kika på "My sisters keeper" - väldans fin film det!

Vi hörs bloggen, nu när jag nästan käkat upp min trogne vän Stig, så är det skönt att du finns här, så jag inte bara behöver sitta och prata med mig själv! ♥

Han till vänster på bilden är Stig, den andra hette Knut, men honom har jag redan käkat upp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar