Arkiv

Sök

söndag 30 januari 2011

Hör fåglar sjunga glatt!

Godmorgon sunshine! Vaknade för cirkus 30 minuter sedan och hade alldeles strax tänkt bege mig mot frukostbordet för att stilla min hunger. Gårdagskvällen var myyys, vi åt god mat, sjöng singstar, åt en massa godis & chips och låg och myste i soffan, välbehövligt var vad det var! ♥

Denna söndag hade jag tänkt slänga ihop en liten fin packningslista inför Österrike, som lite kul söndagspyssel liksom. Sedan kanske jag skulle få tummen ur och faktiskt dammsuga mitt rum på riktigt idag, för igår kan ni ju glömma att jag ens tog fram dammsugaren, hähä. Jag gick och ställde mig vid städskåpet, stod och stirrade ett tag och sen gick jag därifrån, lycklig! Jag skyllde på att man inte kan städa i märkeskläder, så det var ju ett oerhört bra drag att klä sig i sådana just igår, hähä.

Jaja, nu ska jag sluta babbla, vi hörs säkert senare, annars får ni för allt i världen inte missa solsidan ikväll, promise me that!

2 kommentarer: