Arkiv

Sök

onsdag 19 januari 2011

Cola med is!


Halli hallå! Här sitter jag och dricker cola med is och äter chips. Inte alls illa skulle jag vilja påstå, så jag ska inte klaga! :) Eller jo, det ska jag visst det!! SÅN JÄKLA TRÄNINGSVÄRK! Fifan, helt sjukt, är helt stel i hela kroppen, och har knappt kunnat gå ordentligt på hela dagen. Det är gårdagens idrottslektion som satt sina spår, det är en sak som är säker. Och idag ska jag och tjejorna dra och träna och simma igen, så ingen idé att gnälla egentligen, kan ju bara se fram emot morgondagen, då jag troligtvis har ännu ondare... Eller så ligger jag i varmvattenbassängen och löser upp mig själv hela kvällen istället... Kanske vore en idé!

I alla fall, skolan kommer man inte ifrån bara för att man kommer hem, så nu ska jag föröka skriva lite till på min uppsats, innan jag blir hämtad klockan 17. Hoppas ni haft en härlig onsdag kära vänner! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar