Arkiv

Sök

söndag 9 januari 2011

HAHAHA!

Varje gång jag trycker på "publicera" när jag skrivit ett inlägg, kommer det upp en eller några annonser från google som brukar passa till innehållet. När jag hade publicerat mitt senaste inlägg, som egentligen inte handlar om något alls, fast jag skrev väl mycket om mat typ, så kom den här annonsen upp:

 "Med Barn. Se barnet växa i magen, smygtitta in i "egen" mage"

Jaaa, så alltså, om ni skulle misstänka att jag är gravid efter att ha läst det inlägget, så kan jag rätta er och säga att jag faktiskt bara är sugen på tacogratäng för att jag tycker att det är god mat. Haha, tänk att inleda sitt 16-årskalas med släkten, med att berätta att jag nog är gravid, för det tror google, och google har alltid rätt! Det vore något det!

2 kommentarer:

  1. haha jamen åh vad kul! lixom bara för att du skrev om mat typ... magen växer ;) pusshej!

    SvaraRadera
  2. haha, jag skrattade seriöst länge åt detta! ;) puss pårej!

    SvaraRadera