Arkiv

Sök

fredag 7 januari 2011

Haha!

Lägg märke till att jag skrev "Kameran!" som rubrik i förra inlägget... Det var nämligen så att jag kom på att jag skulle plocka fram min kamera så att jag inte glömmer av att fota ikväll, och då råkade det hamna där i rubriksraden. Asså, jag är ju rolig jag! Ni ska inte tro att jag köpt/fått någon ny kamera, som jag gärna ville visa er, utan jag skriver bara ner vad jag ska komma ihåg på de allra mest udda ställen.

Jaja, jag tog ju fram kameran i alla fall, så det funkade ju, och jag fick mig ett gott skratt nu när jag lade märke till mitt misstag, så det förde ju med sig något gott! ;)

Nu har jag nyss målat mina naglar svarta, så då är det ingen idé att försöka pilla med för mycket så därför sitter jag vid datorn istället, hähä.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar