Arkiv

Sök

lördag 8 januari 2011

Grymt!

Min fest igår var grymt bra, jag hade så himla roligt, och att döma av de andra som var med, så verkar den vara svårslagen, hähä. Det var riktigt lyckat, och jag är så nöjd så!

Just nu, för att uppdatera er om mitt liv såklart, så sitter jag i min säng och käkar mörk choklad. Det är ganska kallt här inne, så jag har halsduk och grejer, men det höjer ju egentligen bara mysfaktorn lite extra. Fast egentligen vill jag inte ha choklad, för jag är sugen på chips... så om cirkus 2 minuter ungefär, kommer jag gå och hämta chips istället, men det gör ju inget, inte direkt så att jag bryr mig liksom.

Näe, jag är sugen på att kolla film, någon som har en bra som jag kan kolla på? Liksom, jag bjuder på chips och sällskap, så fixar du filmen, låter inte det underbart? :D Intresserad? Någon?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar