Arkiv

Sök

tisdag 4 januari 2011

Godis.

Det känns som att det bara är på lovet det är okej att käka godis när man egentligen borde äta något lunchriktigt... Eller ja, enligt mina föräldrar, så får man inte sluta äta mat, det är inte hälsosamt, och då kan man utveckla en ätstörning och bla bla bla, så de går väl egentligen inte riktigt med på det här konceptet med att det är lov, att godis är gott och att jag faktiskt ÄR mätt.. Så, jag är en fantastiskt bra dotter, och går och värmer mig en panpizza, så de slipper oroa sig! :)

Nyss kom jag hem från stan, där jag köpt lite saker inför fredag, och lite godis inför mitt och Ullis lan ikväll. Nu ska jag som sagt äta. Och senare, vid halv 3 typ, blir jag skjutsad till U. De ni, jag vet att ni är avundsjuka, hähä ;).

1 kommentar:

  1. hmm godis :3 jobbigt det där med mat asså, jag vill inte käka något pga förkylning, zero apetit lixom men trycker ner nudlar i magen så jag inte svimmar av energi brist sen haha, nä men det ska bli awesome detta ;) puss ses snart! :*

    SvaraRadera