Arkiv

Sök

lördag 22 januari 2011

Älskar när mitt rum inte vill samarbeta.

Alldeles nyss valde en stor del av mina pärlor, mina små små pärlor, att hälsa på golvet en liten sväng. Två burkar kraschade i golvet, när jag skulle rätta till locket på en låda som burkarna stod på... Flera 100 pärlor bara rasade ner och lämnade inte ens en liten hörna utan pärlor.

Jag som precis hade dammsugit svor en lång ramsa svordomar och så var det bara att hämta dammsugare igen. Visst kan ni känna hur man bara känner sig så himla lyckad, glad och underbart positiv i en sådan här situation. Ögonblicket när alla pärlorna träffade marken, när jag hörde det smattrande ljudet.. då fick jag en känsla av att jag bara ville gå och lägga mig och lipa, lite så kändes det.

Menmen, nu är det rent igen och de satans pärlorna är uppsamlade i dammsugaren. Jag kände bara att ni säkert ville höra lite av min olycka sådär, och så har jag ju lovat att ni ska få vara med mig mer i mitt liv, när jag bloggar. Jag tog tyvärr ingen bild på mig själv när denna händelse inträffade, men såhär kan jag tänka mig att jag såg ut:Men nu är jag glad igen och inväntar Lovisa som väntas komma om en stund, så nu ser jag ut såhär:

2 kommentarer:

  1. Vi älskar dessa stunder som inträffar i livet :D & vi älskar ironi, ironins makt, min vän! krämkram!

    SvaraRadera
  2. haha, klart vi gör, kärlek på dessa tillfällen! ;D puss på ironi och på dig! ;*

    SvaraRadera