Arkiv

Sök

onsdag 12 januari 2011

12 januari 2011.

Tjänare! Här sitter jag igen, efter en onsdag med matte, skrivande om kvicksilver och påbörjande på arbete om Irland på engelskan. Efter detta drog jag och min högt ärade vän Lovisa till korpen, där vi gymmade oss svettiga och goa. Kändes riktigt härligt, men träningsvärken jag troligtvis kommer få imorgon, den känns inte så värst lockande, om man uttrycker sig så. Nu har jag nyss lagt in foton från i fredags på facebook, och tänkte skriva lite om älskade Gustav Vasa, eftersom mitt hjärtegrym Maccie hjälpte mig att radera det igår. Bara att skriva om, suck!

1 kommentar:

  1. Men det var la en bra produktiv onsdag ändå för din del! Dina nyårslöften är på g ;) Btw, ska det inte va Margot, eller har hon fått ett smeknamn? puss sötnos hoppas det gick bra med snyggingen Gustav Vasa! ;)

    SvaraRadera