Arkiv

Sök

torsdag 2 december 2010

Vackra vita vinterland

Fick sluta tidigt idag också, vi flyttade svenskalektionen till imorgon istället. Känns ju inte helt fel alltså, det kan jag vara nöjd med! När jag kom hem åt jag lunch, och nu sitter jag och slötittar på Beverly Hills 90210 och läser bloggar, samtidigt som jag kikar in inredningssidor och funderar på att flytta hemifrån bara för att få inreda en egen liten lägenhet, haha, men jag tror jag väntar några år till med det... ;)

2 kommentarer:

  1. men det låter som ett chill tidsfördriv ändå ;) & härligt (orättvist) att sluta tidigt :))! Fin bild :) vi hörs gullig puss :*

    SvaraRadera
  2. det var det verkligen! ;) och ja, en aning orättvist kanske, men som sagt, skrattar bäst som skrattar sist ;) ja, bilden är vacker tycker ja, vi hörs puss! <3

    SvaraRadera