Arkiv

Sök

onsdag 29 december 2010

Nyvaken...

Ja, god middag på er! Jag vaknade upp ur min galet sköna sömn för en liten stund sedan, kan ju bli så när man har lite sömn att ta igen, för att man alltid sitter uppe liiite för länge på kvällarna, hähä. Men det är ju lov, så vad gör det liksom?
Nu ska jag dra och käka fiskpinnar med mos till lunch, gourmet jag vet! Och sedan får vi se om det bär av en liten sväng mot stan, mina bröder ska inhandla Playstation 3, och jag har inget bättre för mig, så jag kan lika gärna hänga på.
Ni ska också få se lite fina foton från gårdagen i storstan, men de kommer lite senare, nu får ni nöja er med en nyvaken vacker bild av mig.

1 kommentar:

  1. haaaaaaaaaannah31 december 2010 15:33

    nejmen agnus en nyvaken bild va de ju, där ser du helt färdigsminkad och iordning :O

    SvaraRadera