Arkiv

Sök

måndag 6 december 2010

Godeftermiddag!

Här sitter jag och väntar på att Sofia ska sluta sin lektion, så att vi kan gå till bussen tillsammans. Har precis haft tyska, rätt chill, men ändå är jag förjävla trött alltså, det är inte klokt. Men jag ska åka hem och plugga lite smått, och sedan ikväll blir det afrodans och sedan avslutning med gympan, det är årlig tradition att jag är med på den, när jag var yngre gick jag och mina syskon luciatåg, men numera är jag med och fikar och köper lotter, haha, brukar alltid vinna något fint, så jag hoppas på detsamma i år!

Att det bara är två veckor kvar på den här terminen får det ju att kännas som att man kan ta i lite extra såhär på slutet, så nu känns det inte alls lika tungt att behöva plugga när man kommer hem efter skolan. Visserligen ska jag trycka i mig ett stort välbehövligt mellanmål först, så jag blir riktigt pigg och glad, men ändå, att det snart är jul får mig att orka sätta i reservtanken. Hoppas ni haft en fin dag, i skolan, på jobbet eller vart ni nu befinner er. Nu slutar Sofia snart, så nu ska jag stänga ner här, pusshej!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar