Arkiv

Sök

söndag 26 december 2010

Annandag Jul!Godmorgon på er! Pusslet igår gick inte riktigt så jättebra, och även om jag inte gav upp så har jag en stor del kvar. Men det är ju bra, för då har jag sysselsättning idag också! Just nu är den stora frågan om jag ska låta håret vara uppsatt eller släppa ut det, men det är ju inte direkt så att världen går under beroende på vad jag väljer.. haha. På dagens schema står, förutom en del pusslande då, att gå bort till några kompisar till familjen som nyss fått tillökning och hälsa på den lille, och i eftermiddag ska jag och min granne Heidi hitta på nåt, då det var ett bra tag sen sist. Så det blir nog en riktigt mysig söndag det här, och jag tror jag släpper ut håret.... ;) Hare gött, hejs!

1 kommentar:

  1. haha varför går det inte bra då? är det för svårt för dig kanske? ;) låter som en trevlig dag! hare gött du med! puss! :)

    SvaraRadera