Arkiv

Sök

onsdag 1 december 2010

9 crimes

Hej! Här sitter jag vid köksbordet och lyssnar på musik och äter pepparkaksdeg som snacks, just nu känns det bra, men när jag studsar omkring på aerobicsen senare, kommer jag nog ångra att jag tryckte i mig en massa deg... menmen, jag kan inte säga att jag bryr mig sådär nämnvärt mycket just nu, hehe. Har varit hos tandläkaren och fått min lilla spricka ifylld, så nu får vi se om det håller, men det hoppas jag verkligen att det gör, jag ska äta med försiktighet! ;)

Samtidigt som jag roar mig med "Tigers kycklingstuds", som är helt omöjligt att släppa taget om, mitt mål var att klå 100 poäng, men nu är mitt rekord 127 överstudsade kycklingar, haha.. (ofta "överstudsade" fanns i ordlistan på datorn eller???!), i alla fall, samtidigt som jag spelar spelet så går jag igenom min kalender, och kom nyss på att det bara är 2,5 veckor kvar till jullovet!!! LYCKA.

Nu ska jag fortsätta göra onödiga saker ett tag till, sedan ska jag ta tag i dagens läxa och sen är det träning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar