Arkiv

Sök

onsdag 17 november 2010

Usch!

Vilken eftermiddag/kväll jag har haft, vi åkte till Göteborg för att hälsa på R som ligger på Hospice, det var fruktansvärt att se honom ligga där och lida. Men samtidigt var det riktigt skönt att få träffa honom, kanske för sista gången.. Jag har gråtit till och från i flera timmar nu, så jag är helt slut, få väl se hur det känns imorgon! Om det inte händer så mycket här på bloggen på ett tag, så vet ni varför, då är jag för nere för att skriva helt enkelt.

Taggad på att gå till skolan imorgon igen? Inte det minsta, men det är väl bra att få något annat att tänka på för en stund. Imorgon ska jag ha utvecklingssamtal, få köpa skolkatalog och sluta tidigt, känns som en bra torsdag ändå. Sedan på eftermiddagen ska jag och S åka till yrkeslivsmässan och kika in niornas montrar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar