Arkiv

Sök

torsdag 4 november 2010

Tjo bre!

Jag kom nyss hem från U, har varit en jättemysig dag, vi har alltid lika kul och mysigt när vi träffas! Och vi pratar så mycket att halsen nästan gör ont nu, haha. Idag lyckades vi även komma in på ämnet skräck rätt mycket, och pratade om våra värsta tänkbara scenarier och sådant, kan ju bara säga att cykelturen hem var inte den roligaste, men fort gick det, haha.

Nu är jag otroligt, fantastiskt sugen på coca cola... Ska nog gå och ta mig ett glas innan jag borstar tänderna och går och lägger mig, det är ju lov liksom! Imorgon får vi se vad som händer, men jag funderar faktiskt på att köra lite plugg-dag, och få lite saker avklarade på min "att göra"-lista. Sedan har jag även fått i uppdrag av pappa att måla dörrar nere i källaren, så får väl se vad jag hittar på, ni lär väl märka!

Puss och godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar