Arkiv

Sök

måndag 8 november 2010

Svinigt kallt!

Det är så fruktansvärt kallt ute idag alltså! Och jag ska GÅ upp och dansa afrodans sedan, kul! Jag är lite lagom övertrött sådär efter en förhållandevis kort dag i skolan, men jag har varit effektiv och verkligen gjort de uppgifter jag skulle *STOLT* haha. När jag kom hem hamnade jag med oboy, choklad, en macka och ett paket russin framför teven, och där har jag hängt ett rätt bra tag!

Och som jag tjockat mig!! haha. Men jag taggar ju BIP-test på idrotten imorgon, så det är bäst att äta upp sig (märk väl hur skojjig jag är, jag taggar inte det minsta, och testet kommer gå helt åt helvete, men man kan ju låtsas iallafall.)

Nu ska jag springa runt här i huset och leka galen ett tag, stå på huvudet och sedan köra slut på mig med afrodans och yoga. Känns inte helt fel med sovmorgon imorgon heller...heheheh!

SOME EGOBILDS!

2 kommentarer:

  1. Kallt var ordet! snygging!

    SvaraRadera
  2. ohja, men hoppas på snö imorn!! :D puss på dig, det är du som är snygg!!

    SvaraRadera