Arkiv

Sök

tisdag 2 november 2010

Rätt trött och i stort behov av en dusch!

Rubriken på det här inlägget beskriver mig väldigt bra just nu! Jag får väl be om ursäkt för rätt dålig uppdatering på det här stället, men så blir det ju när man hittar på roliga saker som inte har med datorn att göra. Men nu lovar jag att jag ska data-nörda mig ett tag också, haha, så att ni får era dagliga uppdateringar om vad som händer i mitt oerhört intressant liv.

Jag har i alla fall spenderat min måndagskväll, natt och tisdag hos Amanda! De kom och hämtade mig hemma igår, och så åkte vi och hämtade Mandas lillasyster, sedan åkte vi till idrottens hus och varvade handbolls-tittande med pommes frites-ätande. Träffade även Jonte, som vi snackade lite med. Sedan åkte vi hem till Manda och väl där chattade vi lite med några av hennes klasskompisar, och så bestämdes det att de skulle komma till oss. Så vi gick och mötte upp dem vid 22:15, och sedan ägnades kvällen åt biljard, pingis, airhockey och kul umgänge. Vid 04:00 gick de hemåt och vi kom i säng vid 04:20 typ, haha, så det är väl egentligen inte så konstigt att jag är trött nu...
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar