Arkiv

Sök

måndag 15 november 2010

Rätt skönt.

När jag kom hem från yogan (det blev en hel timma med bara yoga, illgött!) så hamnade jag konstigt nog framför datorn igen, det är som att facebook har någon slags konstig dragningskraft, och även om det inte händer någonting, sitter man ändå där och klickar på "startsida"-knappen. I alla fall, så tog jag då chansen att kleta på en ansiktsmask när jag ändå satt där och slappade. Och nyss drog jag mig ner i duschen och satte i en hårinpackning och sedan duschade jag länge. Det var riktigt skönt, och ny känner jag mig äntligen som en människa igen, efter den trötta helgen! Ska strax trilla i säng också, men tänka skriva det här och läsa några inlägg på världens finaste blogg leloveimage.blogspot.com, som jag inte haft tid att läsa, och sedan avslutar jag dagen med att fortsätta med boken jag påbörjade igår. "En shopaholic får en syster" av Sophie Kinsella.

Nu är jag också nästan helt säker på vart min mobil måste vara, så bara det löser sig imorgon, så är jag lycklig. Fick MVG på ett tyskaprov förut också, så detta har varit en helt okej dag ändå!

Sov gott med er, hörs i morgon!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar