Arkiv

Sök

torsdag 25 november 2010

Radio Egoina!

Sitter och lyssnar på radio Egoina, som en paus i mitt pluggande. Men nu tyckte Annika att jag skulle blogga, och det är klart att jag lyssnar på mina läsare, haha. Har haft en riktigt mysig eftermiddag med en engelskatext som skulle skickas in i dag och ett hemprov i historia som ska lämnas in imorgon. Så en riktig pluggkväll, så mysigt! Har åtminstone kokat mig lite varm oboy och nu är jag enormt sugen på något salt! Bacon snacks kanske...

Matteprovet jag skrev förut gick troligtvis rätt dåligt, men det är inte mycket att göra åt, får väl hoppas på att jag tänkt rätt i alla fall, så kanske man får stilpoäng. Imorgon får vi förhoppningsvis reda på hur det gick på naturkunskapsprovet som vi gjorde förra veckan, jag tror och hoppas att det gick bra!

Visst är det fantastiskt kul att läsa om hur mig och alla mina läxor jämt, det är ju det enda jag skriver om, haha. Men snart är det dags att börja med adventskalender, och som tidigare nämnt har jag en liten idé på en sak jag ska göra. Men mer om det kommer när det närmar sig, alltså redan i nästa vecka!

Fredag imorgon är inte alltför jobbigt vill jag lova, ska bli illgött!

Sugen på chips!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar