Arkiv

Sök

tisdag 9 november 2010

Plugg....

Jag ligger nerbäddad under täcket, för jag frös så om fötterna när jag kom från bussen förut! Men, frågan är hur jag ska kunna ta mig från att vara nerbäddad i sängen med facebook i knät, till att bli motiverad att koncentrera mig på läxor... ja lycka till, säger jag då bara!

Dagen har annars varit helt okej, sovmorgon, samhällskunskap som gick helt okej, historia som jag sov mig igenom medan Lovisa masserade min nacke, lunch där jag hällde vatten i ansiktet på Stefan, och SOM jag skrattade sedan, hahaha. Därefter illvillig idrott där vi gjorde bip-test och jag vrickade upp min fot igen, så nu värker den igen, sablans bananer! Jag och Linnea skyndade efter idrotten till bussen, i snöovädret och slasket, men missade bussen med typ 2 sekunder, så vi gick in på Sibylla och tog en fika och värmde oss lite, för att sedan ta nästa buss hem. När jag gick från bussen halkade jag och satte mig på rumpan i snön, haha, och ja sen hamnade jag här under täcket, det var väl typ min dag det! Nu ska jag försöka skriva lite engelska!
Trött chey!

2 kommentarer: