Arkiv

Sök

söndag 7 november 2010

Mysmorgon!

Jag ligger i min goa säng och chillar, myser och tar det bara jäkligt lugnt, bara för att det är sista sovmorgonen innan skolan började imorgon! Visserligen har jag varit uppe och ätit frukost redan, och sedan hamnat här, så man kan inte kalla detta för sovmorgon, men mysmorgon som rubriken antyder, passar utmärkt!

I natt drömde jag en riktigt weird dröm, jag och några kusiner åkte till fjällen i Italien, sedan blev jag och min klasskompis Lovisa ihopbundna i fötterna och fick hoppa runt i ett stort trapphus, sedan skulle vi åka ner till skidbussen. Men då saknades Egoina (som tydligen åkte med oss), för hon hade hittat Blondinbella och Tyra i ett hotellrum och hängde med dem ett tag, så jag var tvungen att åka och leta efter henne... Ja, weird var rätta ordet!

2 kommentarer: