Arkiv

Sök

fredag 26 november 2010

Lite julkänsla sådär

Fixade en ny bloggdesign på historielektionen, kände för lite förändring och julkänsla, så lite röda detaljer och den gråa bakgrunden med prickar ska föreställa snöflingor, visst blev det fint! Lovisa hjälpte till, så om ni har något att klaga på får ni ta det med henne. OM det är något att anmärka på så utser jag Lovisa till ansvarig, men om ni bara tycker att det är fint och bra, då är det jag som så proffsigt har fixat det. Bara så att ni vet!

Nu har vi studiepass och jag sitter och läser bloggar, letar efter vackra vinterbilder och gör allt annat än att arbeta med sådant jag kanske borde. Men det är fredag, veckans läxor och måsten är avklarade och jag har verkligen ingen ork till att anstränga mig, så jag tar det rätt lugnt!

Julbelysning i träd ger myskänsla, klicka på bilden för länk till en fin blogg.
I helgen ska jag minsann ge mig ut och gräva på min snögrotta om snön ligger kvar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar