Arkiv

Sök

fredag 19 november 2010

Kladdkaka!

Här sitter jag med en stooor bit kladdkaka och varvar ner och försöker muntra upp mig lite efter den här skoldagen. Den har i och för sig varit riktigt bra, om man bortser från sista lektionen som var ett helvete med huvudvärk och det lät som en hönsgård i klassrummet = ingen vidare bra kombo!

Men jag känner redan nu att det känns bättre, men trött som bara den är jag! Det omtalade naturkunskapsprovet vi gjorde förut, gick nog helt okej tror jag, jag svarade på allt och hoppas på MVG! Ikväll ska jag på julevent för Mary Kay, med mamma, ska bli mysigt. Men först ska Amanda ringa om en stund.

Vi hörs, pussar!Dagens webkamera-bilder!

2 kommentarer:

  1. mmm... kladdkaka :)! Julevent för Mary Kay? haha, ha så kul! kram :)

    SvaraRadera
  2. mary kay=ett hudvårdsmärke! ;)
    kramisar på dig med! :*

    SvaraRadera