Arkiv

Sök

lördag 27 november 2010

Jag vill ha lugg!

Kom hem efter en kall promenad från Sofia för en stund sedan, nu sitter jag här och leker på hemsidan "www.taaz.com" där man kan ladda in foton och sedan styla bilden som man vill. Jag bytte ögonfärg, lade till lösögonfransar och kajal, la på foundation, men allt det var mest bara för att det var kul att testa. Blev grymt sugen på att klippa lugg nu med, tänk vad skönt att ha frisyren fixad varje morgon, bara borsta håret och kamma ner luggen. Ska nog ta och boka mig en tid hos frissan!

Men nu är det god tid för mig att gå och lägga mig. Tack för en fin kväll Sofia!

3 kommentarer:

 1. Tack själv. Boka tiden NU :)!

  SvaraRadera
 2. oj jo det skulle vara fint med lugg, vet ju att du passar i det :) ha en mysig dag söta du <3

  SvaraRadera
 3. Sofia: ska görat! :)

  U: ja, det skulle vara härligt med lite förändring också! :) tack och detsamma, pusss! <3

  SvaraRadera