Arkiv

Sök

måndag 8 november 2010

Jag tvingade med lillebror....

Mohahha, vad jag är ondskefull!! Vid 18:30 när jag skulle dra iväg på afro-dans, då frågade jag Algot om inte han skulle följa med. Och glatt ovetandes om vad som väntade sprang han och bytte om och så knallade vi iväg mot idrottshallen. När vi kom dit fick vi stå och vänta och frysa ett tag innan ledare kom, men sedan körde det igång. Och jaa, jag är ju van, jag har vart med förut, men lille Algot... om jag ska vara ärlig tror jag inte att han gör om det.. Men det var riktigt roligt att titta på, haha!

Nu sitter jag här och kikar runt lite, ska kolla på "Böda Camping" på kanal5play om en stund, och nu är jag inne på facebook och saknar Öland något enormt! Tänk vilka underbaringar jag fann där, de fina, roliga, fantastiska tjejerna! Och alla roliga saker vi gjorde!! Jag tänker absolut återvända dit, tyvärr blir det inte nästa sommar, men någon sommar!! Saknar!

2 kommentarer:

  1. stackars lilla algot, det ligger allt en liten sadist i dig eller hur? ;)
    sommaren i allmänhet är saknad, allt är lättare dååååå ;)
    pussi /u,

    SvaraRadera
  2. klar jag är en liten sadist, det är så jag är uppfostrad ;) hehe. jaa, SOMMAR!<33 pussar!

    SvaraRadera