Arkiv

Sök

onsdag 10 november 2010

Jag sprider ut mig...

 Tända ljus, varm oboy och läxor, känns rätt mysigt ändå!
Idag sprider jag ut mig över hela köksbordet för att göra lite nödvändigt skolarbete.. Tråkigt men sant! Hoppar över aerobicsen ikväll, känns onödigt att utsätta min redan vrickade fot för ännu mer pain, och dessutom får jag ännu mer tid på mig att plöja igenom alla saker som ska göras! Ska skriva klart en "book review" och en muntlig presentation i engelskan tills imorgon, och så har jag matte som behöver räknas och förstås sig på, och dessutom en uppgift i geografin som ska in på söndag, visserligen är jag snart klar med den, men det vore ändå skönt att göra den helt färdig! Så det är lika bra att jag sätter igång på direkten, det kommer nog något mer inlägg innan jag går och lägger mig, men det blir en tidig sänggång ikväll för jag är fan i mig helt slut!

1 kommentar:

  1. haha trevligt värre med plugget! ;) Sov så gott då, puss!

    SvaraRadera